ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Πως θα έρθετε

kekes_accessTηλ.- Fax +30 25930 31528, Cell +30 6948 513049
Email: info@kekesbeach.gr
Πως θα φτασετε στο Kekes beach

Η Θάσος δεν έχει δικό της αεροδρόμιο. Εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Κεραμωτής. Στην Καβάλα και την Κεραμωτή μπορείς να φτάσετε και οδικώς μέσω της Εγνατίας οδού.

Οι προσφερόμενες δυνατότητες είναι οι ακόλουθες:

  • Είτε φτάνετε στην Καβάλα απ’ όπου μπορείτε να πάρετε το ferry για Θάσο/Πρίνο. Ο Πρίνος είναι 12 ναυτικά μίλια μακριά και το ταξίδι σου θα διαρκέσει σ’ αυτήν την περίπτωση 75 λεπτά. Το Kekes beach απέχει από τον Πρίνο 45 χλμ και μπορείς και πάλι να φτάσετε εκεί με τοπικό λεωφορείο. Από την Καβάλα υπάρχουν επίσης δρομολόγια ταχύπλοων ιπτάμενων δελφινιών, που εκτελούν γρήγορα και άνετα το δρομολόγιο Καβάλα – Θάσος/Λιμένας.
  • Είτε φτάνετε Κεραμωτή απ’ όπου φεύγουν τακτικά δρομολόγια ferry boat για Θάσο/Λιμένα. Το ταξίδι σας θα διαρκέσει μόνο 25-30 λεπτά (6 ναυτικά μίλια απόσταση). Το Kekes Beach απέχει από τον Λιμένα μόνο 32 χλμ.και μπορείτε να πάρετε το τοπικό λεωφορείο για να φτάσετε εκεί.
Το οδικό δίκτυο στο νησί είναι ασφαλτοστρωμένο. Η κύρια περιφερειακή αρτηρία έχει μήκος 100 χλμ και ονομάζεται Γύρος του νησιού. Στη Θάσο η συγκοινωνία εξυπηρετείται από τα τοπικά λεωφορεία, τα οποία κάνουν το Γύρο του νησιού, φτάνουν σε όλα τα χωριά και τις παραλίες και έχουν ακόμα ανταποκρίσεις με τα δρομολόγια των πλοίων.